søndag 28. februar 2010

observasjoner fra en yoga-time

hva er det med damer og treningsinstruktører??!

på fredagens yoga-time med über-flinke yogainstruktør, anthony på ca 40 år (give or take), kommer den ene overgangsaldrene kvinne etter den andre inn i rommet og sikrer seg plass omtrent oppi instruktørens matte. og skulle ikke den strategiske plasseringen av matten være nok, har de allerede neste "move" planlagt; for av ryker den meget utringede knytecardiganen og frem kommer den enda mer utringede treningssingletten som overlater lite til tilfeldighetene - her er det sjelden man observerer konturene av en treningsbh! og allerhelst er toppen åpen i ryggen, litt som en badedrakt - om det ikke faktisk ER en badedrakt da, for det skjer relativt ofte det også. og så, ned på matta legger de seg og stønner nesten demonstrativt når de skifter stilling, og prøver sårt å tiltrekke seg instruktørens oppmerksomhet mens de bøyer og tøyer så puppene omtrent presses opp i haka!

nei, tenke seg til om jeg gidder å by meg frem på en yoga-time på denne måten! på en spinningtime, derimot, eller på ei økt med en personlig trener... igjen, hva er det med OSS damer og treningsinstruktører?!

2 kommentarer:

  1. tror nok du har en sånn liten fetisj for instruktører-MEN jeg er vel ikke den rette til å kommentere deg på dette: I married one;)

    SvarSlett
  2. Jeg tror det er de samme damene som er på power pilates med Valeria, de ligger foran der også. Kanskje de ikke får nok oppmerksomhet hjemme? Morsomt er det uansett!

    SvarSlett