tirsdag 2. februar 2010

femte økt med MAX (innsats)

i'm back!! og det er sykt deilig!

litt småhektisk rett-etter-jobb-med-barn-som-må-kastes-inn-i-kidz'n-mens-pt-spiser-opp-middagen-sin-og-mor-knytter-skolissene-sine-trening, MEN i dag var det fantastisk å trene med MAX! humøret var tilbake og innsatsen på topp.

det ble knebøy i hundre varianter, blant annet en killer med girya-kule. det var fantastisk å kjenne det brenne i både quadriceps og biceps femoris (åh, har du ikke tatt anatomi?!), og det brant litt i magen også etter ei tøff magerunde.. MEN det ble vel og merke et ca 10-12 minutters opphold hvor mini hadde gjort i buksa så det nådde opp til håret og "barnevakta" smalt opp nødutgangene i panikk på grunn av lukta(?). og selv om mor hadde vasket hendene sine ca 4-5 ganger underveis i bleieskiftprosessen, ble hun spurt meget pent om hun kunne være så snill å gjøre det igjen så middagen som nylig var inntatt holdt seg i magen.. jeg ler - menn er svake!

uansett - digg økt som jeg absolutt kommer til å kjenne i dagene som kommer!

1 kommentar:

  1. SÅ flink du er Linn!!Du kommer til å få fantastisk sommerkropp 2010:)
    Har selv fått pt i jul av 2meteren,men har ikke fått ut fingen så langt!!!MEN får lyst etter å ha lest dine innlegg her på bloggen deres.
    Er selv støl i både bein og rygg etter helgens økter.Går som en stokk,men akk,har en deilig bi-smak å kjenne at treninga tar der den skal!!;)

    SvarSlett