søndag 24. januar 2010

helgens hendelser

fredag: hjem fra jobb tidlig. innom city for å kikke i butikker - ikke shoppe!!! - men shopping ble det.. middag som bestod av svinefilét og potetsalat etterfulgt av ei flaske vin i nattkjolen og en hel pose sjokolade-julekuler (de med melkekrem i - nam!). i seng klokken 02.00.

lørdag: opp 08.00. deilig frokost med storfint selskap på åpent bakeri etterfulgt av én time på tredemølla som gjorde beina mye surere enn de allerede var (man slutter jo ikke å løpe når pt'en stiller seg på mølla ved siden av - auch!). så, ei flaske vin plussplusspluss og overspising av mariannes hjortemiddag etterfulgt av store mengder brownies, smash og potetgull. "facebookkrig" med jobb-ingrid som heldigvis (vi er litt pysete) er slettet nå.. hjem for så å havne foran mac'en for å lese tullete blogger. i seng 03.30.

søndag, så langt: opp klokka 10.00. vase bort én hel time foran mac'en med å gjøre stort sett ingenting. innse plutselig ca klokken 11.00 at jeg har en kakao-date med stine-mor klokken 11.30 og at jeg ikke akkurat ser bra ut etter to kvelder "på randen"! stresse (garantert!) for å stelle meg. kakao. så bærer det ned på astrup fearnley for bjarne melgaards nye utstilling. trene må jeg også få til i dag. og så til kvelden, hvem vet...?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar